Kategorije proizvoda

Sprej za njegu i oporavak kože životinja bez antibiotika s trenutačnim učinkom. 

0203015Intra Repiderma sprej 250 ml.

Dostupno odmah

Za narudžbu većih količina ili daljnju prodaju proizvoda zatražite povlaštenu cijenu kroz naš obrazac za kontakt ili upitom na e-mail adresu info@bio-pharm-vet.hr

Službena ispitivanja provedena u Nizozemskom centru za zdravlje životinja u Deventeru dokazuju da je Hoof-fit gel 1,57 puta učinkovitiji od antibiotskog CTC spreja. Na globalnoj razini, organi vlasti sve više traže smanjenje upotrebe antibiotika u stočarskoj proizvodnji. Repiderma je lako primjenjivi oblik ne-antibiotskog Hoof-fit gela, koji se već više puta dokazao kao iznimno učinkovit lijek protiv agresivnih infekcija kao što je Digitalni Dermatitis.

Repiderma ima neposredan učinak na koži ali i ispod i unutar kože. Aktivni sastojak su kelirani minerali koji se  za razliku od klasičnih minerala lako apsorbiraju u kožu. Ovaj proces je intenziviran, jer su kelirani minerali mikronizirani koristeći najnoviju metodu nanotehnologije. Minerali su uz pomoć specijalnih uređaja usitnjeni na čestice maksimalne veličine 3 μm (25 000 puta manje od zrnca pijeska) što omogućavčestice prodiru duboko u kožu u vrlo kratkom vremenu.

Prianjanje i zaštita
Repiderma sadrži ljepljive tvari koje osiguravaju dugi kontakt s kožom. Osim tih ljepljivih tvari, Repiderma sadrži i brojne aktivne tvari koje štite kožu od vanjskih utjecaja. Nakon primjene spreja, Repiderma stvara polupropusni zaštitni sloj na koži. Stine čestice prašine bakterije vanjski ne mogu prodrijeti u kožu, dok naneseni sloj još uvijek propušta dotok kisika koji pomaže pri liječenju i obnavljanju kože.

Vrste životinja
Repiderma se može koristiti kod goveda, muznih krava, konja, ovaca i svinja. Proizvod se može koristiti u svakoj situaciji u kojoj treba spriječiti infekciju i gdje slabe točke u epidermi ili na koži mogu uzrokovati infekciju. 

BIO PHARM VET Digital © 2020 Izrada web stranica Virtus Dizajn - izrada web stranica